Voor de mooiste dag van je leven

Kan ik bij jullie trouwjurken passen zonder dat ik ga trouwen?


Bij ons kan je niet zomaar trouwjurken komen passen als je niet gaat trouwen. We maken veel tijd vrij om voor onze bruiden op zoek te gaan naar hun droomjurk. Je kunt niet verwachten dat we voor de lol 3 uur tijd vrijmaken in onze drukke winkel.
We hebben wel een aantal keer een goede doelen actie voor onder andere KIKA gehouden waarbij je met vriendinnen voor €25,- per persoon drie verschillende trouwjurken mocht passen inclusief een hapje en een drankje. Dan heb je wel de ultieme beleving.
Zou je ook wel eens mee willen doen met zo'n goede doelen belevenis?
Hou onze sociale media kanalen goed in de gaten want mochten wij dit weer gaan doen communiceren wij dat via bijvoorbeeld Facebook 

terug naar de meest gestelde vragen

Klantbeoordeling

4.7 Bruidshoek.nl

470 beoordelingen

Bruidshoek.nl

4.55

Antoinette

Over het algemeen erg goed. Zeer prettig geholpen. Goede uitleg qua pratische info betreft het lopen zitten etc. met de jurk. Fijn dat er veel mogelijkheden waren en mee werd gedacht qua accessoires die ik wilde hebben. Helaas 2 minpuntjes doordat een beugel uit het torselet stak tijdens de passessie stak deze er aan de andere kant uit maar is toen vast gezet hierdoor kwam er blijkbaar teveel druk aan de andere kant na een halve dag waardoor deze in mijn huid prikte en een wond bloeduitstorting heeft veroorzaakt. Daarnaast kreeg ik 2 soorten lingerie te passen ik koos voor degene die het meest lekker zat beide zou dezelfde maat zijn. Uiteindelijk bij mijn lingerie was de hipster veel kleiner blijkbaar had ik in de winkel 2 verschillende maten gepast en heb ik daardoor de verkeerde meegekregen.

Openingstijden

 • Maandag 09.30   -  17.30
  Dinsdag 09.30   -  17.30
  Woensdag 09.30   - 17.30
  Donderdag 09.30   - 17.00
  -koopavond  18.00   - 21.00
  Vrijdag 09.30   - 17.30
  Zaterdag 09.30   - 17.30
  Zondag Gesloten  -  
   

  Wij werken het liefst op afspraak

  Plan je afspraak, dat voorkomt teleurstelling 071-5219519.
  of boek je afspraak online.