Marylise - Anne

Anne van Marylise is een toffe jurk voor de boho-bruid. Ze heeft een diepe V-hals en een hooggesloten rug die sluit met knoopjes. De halflange pofmouw maakt deze jurk uniek. De band in de taille is een mooi detail, evenals de split die middenvoor in de rok zit. Met de soepelvallende, zwierige rok waan je je direct op een zonnig eiland!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Marylise - Anne passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Marylise. Marylise - Anne is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Marylise - Anne kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.