Maggie Sottero - January

De January van Maggie Sottero is een waanzinnige fishtail jurk. Deze jurk is heeft romantische kanten applicaties over het hele lijf en loopt helemaal door tot in de sleep. De diepe V hals met plunge zorgt voor een verlengend effect tot de taille. January zit zoals een handschoen en omhult je lijf perfect. Ben je op zoek naar een mooie fishtail bruidsjurk? Misschien is deze jurk dan wel wat voor jou!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Maggie Sottero - January passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Maggie Sottero. Maggie Sottero - January is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Maggie Sottero - January kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.