Maggie Sottero - Drita

In één woord; WAANZINNIG! Deze jurk is van het merk Maggie Sottero en heet de Drita. De Drita heeft een lange mouw en een mooie diepe plunge V hals. Het transparante lijfje laat het romantische kant nog veel beter tot zijn recht komen. De rok is een mooie fit & flair en bestaat volledig uit kant. Leuk feitje over deze jurk is dat hij ook eventueel zonder een mouw kan. De rug van deze jurk heeft ook een mooie lage V en complimenteert de voorkant van de jurk. Natuurlijk heeft deze jurk ook een gave kapellange sleep.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Maggie Sottero - Drita passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Maggie Sottero. Maggie Sottero - Drita is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Maggie Sottero - Drita kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.