Maggie Sottero - Burton
designerbadge

Geweldige trouwjurk van Maggie Sottero met een elegante glitter top met een laag uitgesneden V-halslijn. Het bewerkte lijfje heeft lange mouwen met een klein pof en een uitwaaiende onderkant van de mouw.
Pofmouwen en manchetten zijn helemaal fashion forward en echt leuk en anders.
Vind jij dit wel erg veel van het goede dan hebben we ook de mogelijkheid om model Burton Dawn te bestellen. Dit model is identiek, maar dan met een normale mouwinzet en een slanke mouw zonder manchette.
Op de foto’s zie je goed het verschil.
Model Burton is te passen en we kunnen je in de winkel prima laten zien hoe het andere model valt.

Designer tip van Jooske

De kwaliteit van de stof van de Burton ligt erg hoog. De rok is van een zware crepe gemaakt waardoor hij het figuur mooi accentueert. Het glitter lijfje zit vol met prachtige pailletten. En ohja… Er zitten dus zakken in. Spot jij ze?!

Maak online je afspraak

Zet op verlanglijst

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.