Maggie Sottero - Bardot

Geweldige trouwjurk van Maggie Sottero. Een vrouwelijk design met een prachtige glitter top en een wijde tule rok. Een echte binnenkomer.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Maggie Sottero - Bardot passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Maggie Sottero. Maggie Sottero - Bardot is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Maggie Sottero - Bardot kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.