Love by Enzoani - Clover

Clover is een beeldschone trouwjurk van Love by Enzoani! Ze heeft een plunge halslijn, lage rug en spaghettibandjes. De top met het matte kant en korsetlijfje zijn modern, waarbij het romantische van de zachte tule rok zorgt voor balans. De hoge split is een tof detail.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Love by Enzoani - Clover passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Love by Enzoani - Clover is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Love by Enzoani - Clover kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.