Love by Enzoani - Caroline

Caroline van Love by Enzoani is een onwijs gave, moderne trouwjurk. Ze heeft een ronde halslijn met smalle schouderbandjes en een soepele tule rok met split. De hele jurk heeft een glitterlaag met daarover prachtige, met kraaltjes geborduurde lijnen. Echt een unieke bruidsjurk!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Love by Enzoani - Caroline passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Love by Enzoani. Love by Enzoani - Caroline is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Embroidered.

Voor het passen van de jurk Love by Enzoani - Caroline kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.