Lilian West - 66244

Wauw! Wat een unieke jurk is deze uit de nieuwe collectie van Lilian West. Ze heeft een romantische look door het prachtige bloemenkant en het tule. De off-shoulder schouderbanden zorgen voor een zachte uitstraling. Door de blush-kleur en de diepe V-hals heeft deze bruidsjurk een jonge feel. Echt one of a kind!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Lilian West - 66244 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Lillian West. Lilian West - 66244 is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Lilian West - 66244 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.