Libelle - Jody

Jody heeft een hooggesloten, gevoerde top met kapmouwtjes en een kanten rug met een open stuk. Ze heeft een bandje in de taille, waaronder de chiffon rok soepel naar beneden valt. Deze trouwjurk van Modeca is een perfecte keuze voor de ingetogen, romantische bruid!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Libelle - Jody passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Libelle. Libelle - Jody is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Libelle - Jody kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.