Libelle - Ina

Make way for Ina! Met haar prachtige wijde rok en glitterstof van top tot teen steelt zij de show! Libelle heeft in deze jurk een klassiek model – lees: sweetheart halslijn met wijde tule rok – gecombineerd met een moderne en opvallende stof. Doordat de stof op de top geplooid en gekruist naar de taille loopt, krijgt deze trouwjurk een waanzinnig zandloperfiguur.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Libelle - Ina passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Libelle. Libelle - Ina is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Glitterstof.

Voor het passen van de jurk Libelle - Ina kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.