Libelle - Gisella

Gave jurk van het merk Libelle. De Gisella is klassiek maar door de mouwen heeft de jurk een moderne twist. Het gladde lijfje met mooie riem in de taille die uitlopen in een soepelvallende rok met kapellange sleep spreken door de eenvoud. Het speelse mouwtje maakt deze jurk uniek! De diepe V op de rug geeft wederom een speels effect. Een one of a kind jurk voor de bruid die houdt van een klassieke look met een moderne speelse twist!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Libelle - Gisella passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Libelle. Libelle - Gisella is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Libelle - Gisella kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.