Ladybird - LS422054

Toffe plussize jurk van Ladybird. De LS422054 is een mooie fit & flair jurk met waanzinnig kant. Het mooie brede schouderbandje met speels kant wat uitloopt in een mooie V hals complimenteert je figuur. Deze jurk omlijst je lichaam en laat alle sterke punten zien! De rug van deze jurk heeft een mooie hogere V en een hele gave vetersluiting. Voordeel van een vetersluiting is dat hij zo strak kan zitten als dat je zelf wilt! De LS422054 is een waanzinnige jurk voor de dame met een maatje meer!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - LS422054 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - LS422054 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - LS422054 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.