Ladybird - Jissika

De Jissika is een romantische trouwjurk met een zwierige rok waardoor de Jissika een flirterige uitstraalt. De trouwjurk is van chiffon met een bewerkt kanten lijfje.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Jissika passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Jissika is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Voile.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Jissika kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.