Ladybird - 522012

Mooie soepelvallende jurk van het merk Ladybird. De 522012 heeft een boho uitstraling en straalt door zijn eenvoud. De mooie V hals met een breed bandje loopt over in een hele mooie lage rug. De chiffon rok geeft echt een Ibiza vibe! Het taillebandje van deze jurk is transparant. Het kant op deze 522012 is wat moderner wat helemaal past in het plaatje. Deze jurk is echt waanzinnig bij een strandbruiloft maar misstaat ook niet in een kasteel, in een groene omgeving zoals een bos of foodtruckbruiloft.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - 522012 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - 522012 is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Ladybird - 522012 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.