Justin Alexander - Elliot

De Elliot is gemaakt naar om het altaar te lopen in deze opvallende vierkant, bijna ronde halslijn trouwjurk. Elliot is ontworpen om je gasten te verbluffen.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Justin Alexander - Elliot passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Justin Alexander. Justin Alexander - Elliot is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk Justin Alexander - Elliot kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.