Schrijf je in voor de inspiratieavond haar en visagie

Op dinsdag 8 oktober organiseren wij een inspiratieavond bruidskapsels en bruidsvisagie.
Linda van Face&Art komt met haar team naar de winkel om jullie tips en adviezen te geven welke visagie en welk bruidskapsel mooi bij jou past.

Om de avond nog leuker te maken hebben we Frans Nijssen van Fransnijssenfotografie en Frank de Wit van Q quality movies gevraagd om je te inspireren hoe jij jouw dag het beste vastlegt.

Wij zullen zorgen voor een grote keuze haar-accessoires om te experimenteren en natuurlijk serveren wij wat lekkers om de avond nog gezelliger te maken. En speciaal voor de bruiden die nog geen jurk hebben: ook voor een trouwjurken inspiratierondje door de winkel staan onze Bruidshoek-stylistes natuurlijk paraat.

Tijdens de avond is Linda aanwezig met 4 collega’s om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen. Linda zal het algemene deel voor haar rekening nemen jullie voorzien van vele tips en trics. Daarnaast kunnen jullie zelf op een stoel plaatsnemen en een gratis persoonlijk advies voor je bruidskapsel en bruidsvisagie. Zo’n gratis advies duurt ongeveer 20 minuten. De avond duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur.

We nodigen je van harte uit om naar de winkel te komen, je onder te dompelen in trouwsfeer en lekker mee te kijken bij andere bruiden, door de mooie fotoboeken van Frans Nijssen te bladeren en de prachtige video’s van Frank de Wit te bekijken. Leuk avondje inspiratie opdoen voor jouw eigen dag!

Tijdens deze gratis inspiratieavond laten wij je kennismaken met 3 zeer gewaardeerde collega’s die wij ook aan onze eigen familie zouden aanraden.

Om een goed idee te krijgen op hoeveel mensen we kunnen rekenen willen wij je vragen het onderstaande formulier in te vullen. Kom je alleen voor inspiratie of wil je graag een plekje voor zo’n gratis bruidsstyling advies. Dit kun je in het formulier aangeven.


Ik kom in totaal met personen


Ik heb mijn jurk bij jullie gekocht.Ik heb nog geen trouwjurk bij jullie gekocht.


Wij hebben per tijd 4 inspiratieplekken beschikbaar.
We delen deze plekken in op volgorde van binnenkomst.

Kies voor een gratis persoonlijk advies een voorkeurstijd of kom je voor de sfeer en algemene informatie?
Bij overboeking zullen we contact met je opnemen.
De inspiratie avond is zo populair dat alle plekjes op dit moment volgeboekt zijn. We proberen extra advies plekken te organiseren. Hou de site daarvoor in de gaten!

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.