Ik heb mijn trouwjurk gekocht

Maar hoe gaat het nu verder?

Je hebt je jurk gekocht en nu wil je weten hoe het verder in z'n werk zal gaan. Normaal gesproken moet je tussen het uitzoeken van je jurk en het komen passen voor je trouwdag lang wachten. Onze bruidsateliers maken jouw trouwjurk pas op het moment dat je hem bij ons koopt. De levertijd kan oplopen van 3 tot 4,5 maand.

Passen

We beginnen 3 maanden voor je trouwdag met de eerste pas. We trekken de jurk bij je aan en daarna gaan wij kijken waar hij aangepast moet worden. Dat spelden we af en daarna gaat de jurk naar onze coupeuses. Het is heel belangrijk om dan in ieder geval de schoenen (voor de lengte van de rok) en de lingerie (voor de pasvorm van de top) te hebben. Het is belangrijk om vanaf nu goed op gewicht te blijven, want anders past je jurk dadelijk niet meer.

Tijdens het passen is er natuurlijk ook nog tijd om voor eventuele accessoires te kijken. Het passen gebeurt op doordeweekse dagen omdat we graag willen terug kunnen vallen op onze coupeuses, als dat nodig mocht zijn.

Als je zwanger bent doen we alle pasafspraken in de week voor je trouwen. Dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat jouw buik perfect in de jurk past.

Napassen

Dit is voor ons heel belangrijk. Wij willen altijd checken of alles perfect is. Dit napassen doen we ongeveer 3 weken voor je trouwdag. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we zeker weten dat je jurk perfect is, maar daarnaast komen ook andere zaken aan bod. We leggen uit hoe je aangekleed moet worden, hoe je netjes gaat zitten, naar het toilet moet enz enz. Dit stukje extra service is echt de Bruidshoek! Mocht er nog een kleinigheidje zijn aan je jurk, dan hebben we nog voldoende tijd om dat helemaal perfect te maken.

Ophalen

De meeste bruiden komen hun bruidsjurk een dag voor de trouwdag ophalen. Als 'n andere dag jou beter uitkomt kan dat natuurlijk ook altijd maar geef dat dan wel even aan. Als wij weten wanneer je komt, zorgen wij dat hij helemaal netjes gestreken voor je klaarhangt. Je krijgt hem natuurlijk mee in een ondoorzichtige hoes zodat het voor iedereen een verrassing blijft.

Je trouwdag

Eindelijk is dé dag aangebroken! Dus feest, geniet, wees blij!
Wij zullen er alles aan doen om je trouwdag op het gebied van je kleding onbezorgd te laten verlopen, want je begrijpt dat een perfecte, stralende bruid onze beste reclame is!