Hoeveel mensen mag ik meenemen?

Neem alle belangrijke mensen mee

Onze tip is: neem direct die mensen mee die belangrijk voor je zijn. Als je jouw droomjurk vindt is dat heel speciaal. Je straalt in de spiegel. Dat is een bijzonder moment.
Als je graag je moeder mee wilt nemen bij het uitzoeken, kun je dat beter direct doen. Want als je eerst alleen komt oriënteren en later de japon aan haar wilt laten zien, zul je veel minder stralen en ontneem je haar dat moment.

Zijn er nu Coronamaatregelen?

In deze rare Corona-tijd zijn er natuurlijk allemaal andere regels dan normaal.
Daarom hebben we onze winkel verbouwd en de setting zo aangepast dat je met zoveel mogelijk personen kunt komen.
Lees hier meer over: hoeveel mensen mag ik meenemen als ik mijn trouwjurk ga kopen met de corona maatregelen.
Natuurlijk hebben we een heel protocol met hygiëne- en voorzorgsmaatregelen zodat jij op een veilige manier je trouwjurk kunt uitzoeken.

Nog meer tips:

Neem niet teveel mensen mee, want dan blijft het voor je gasten nog een verrassing wat je draagt. Qua ruimte is het aantal mensen dat je mee wilt nemen geen enkel probleem. In onze winkel hebben we zelfs een speciale plek voor grotere groepen.

Soms hebben we bruiden die liever alleen komen om hun jurk uit te zoeken en soms we hebben bruiden die graag met een grote groep komen. Het “record” staat op dit moment op 14 personen. Onze visie is: neem die mensen mee die jij er graag bij wilt hebben. Jij bepaald wie dat is. Wij stellen absoluut geen eisen aan wie en hoeveel je mee wilt nemen, maar bedenk wel hoe meer mensen, hoe meer meningen.

Terug naar de meest gestelde vragen

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?