Herve Paris - Clara

Herve Paris heeft weer een mooie ingetogen trouwjurk ontworpen met deze Clara. De jurk heeft een top van sierlijk kant, wat bedekt is met kraaltjes. Ze heeft een spaghettibandje gemaakt van een bloemenrandje, die ook langs de diepe v-hals loopt. De chiffon rok valt soepel naar beneden.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Clara passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Clara is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Clara kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.