Herve Paris - Caitlynn

Caitlynn is een mooie, romantische bohemian trouwjurk uit de 2024-collectie van Herve Paris. Ze heeft een kanten top met v-hals. Naast bloemenkant heeft de top mooie lijnen van grafisch kant met een band in de taille. In onze winkel is Caitlynn te vinden met chiffon rok.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Caitlynn passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Caitlynn is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Caitlynn kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.