Herve Paris - Alize

Waanzinnige jurk van het merk Herve Paris. Deze Alize is een plaatje! Het kant wat op deze rok doorloopt, de taille band die nog extra de taille benadrukt. Het lijfje heeft een hele mooie diepe sweetheart neckline. Het dunne bandje loopt door naar achteren naar de fantastische open rug. Herve Paris staat bekend om de hoge kwaliteit en het super mooie kant. Wat deze jurk uniek maakt is dat het kant op de rok doorloopt, dit geeft een speels effect en benadrukt nog meer de vrouwelijke vormen.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Alize passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Alize is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Alize kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.