Herve Paris - Adora

De 2022 collectie van Herve Paris is binnen en hij is waanzinnig! Deze prachtige Adora heeft een uitdagende halslijn met een klassieke laag uitgesneden lijn. De trouwjurk heeft een voile rok met een knipoog in de rok doordat deze een split heeft.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Herve Paris - Adora passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Herve Paris. Herve Paris - Adora is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Herve Paris - Adora kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.