Élysée by Enzoani - Evangeline

Afneembare off-shoulder bandjes zijn een romantisch en veelzijdig element van deze zeemeerminjurk van geborduurd kant met bloemen, kant van chantilly en tule. Een zachte, elastische jersey voering zorgt voor comfort en ondersteuning van het lichaamscontouren, terwijl een kenmerkende Élysée gebeeldhouwde zoom elegantie geeft.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Élysée by Enzoani - Evangeline passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Élysée by Enzoani. Élysée by Enzoani - Evangeline is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Élysée by Enzoani - Evangeline kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.