Coronablog 1 – Trouwen in Corona-tijd? Ja!

Gefeliciteerd! Je bent ten huwelijk gevraagd vóór of zelfs ín de Corona – tijd, nu vraag jij je natuurlijk af of trouwen met het Covid-19 virus in Nederland wel zo’n goed idee is?!
Gelukkig overwint de liefde alles, dus ook deze gekke tijd. Een bruiloft in deze tijd is dan ook uniek en iets waar later nog veel over gepraat zal worden. Het lijkt er ook op dat de 1,5 Meter voorlopig nog niet uit onze maatschappij verdwenen is. En willen jullie jaren wachten.
De meeste van onze bruidsparen niet.

De onderstaande onderwerpen zal ik behandelen in mijn blogs.

Ik zal proberen al je vragen en onzekerheden zo goed mogelijk weg te nemen en je laten zien dat er meer mogelijk is dan je denkt. Waar een wil is, is een weg, ook tijdens Corona – tijd. Ik ga je laten zien hoe jullie een onvergetelijke dag kunnen beleven binnen de door het RIVM opgelegde maatregelen. Er zijn legio voorbeelden en manieren om tóch op een creatieve manier je grote dag in te delen. In de komende blogs zal ik proberen je van informatie te voorzien omtrent trouwen in Corona-tijd.

Lees ook:
Meneer Rutte, hoeveel gasten mag ik op mijn bruiloft uitnodigen?

* Disclaimer:
We hebben veel tijd gestopt in het zo zorgvuldig mogelijk samenstellen van onze Coronablogs. De situatie zoals beschreven is conform de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op 10 juli 2020.
Zorg dat je altijd zelf goed op de hoogte bent van de richtlijnen en regels op het moment dat jij je plannen maakt of gaat trouwen.
De richtlijnen worden continue aangepast aan de huidige situatie.
De Bruidshoek is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de informatie.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?