Coronablog 6 – Onze Corona Bruiloft

Verslag van een  bruidshoek bruiloft in “Coronatijd”.

Rein heeft mij om 09:00 uur opgehaald bij mijn ouderlijk huis.
We hebben eerst een toffe fotoshoot gedaan in de duinen en daarna werden opgewacht door onze lieve vriendengroep. 20 mensen die allemaal op een kleedje zaten met 1,5 meter afstand van elkaar. We hadden voor iedereen een heerlijke brunch-box geregeld en wij als bruidspaar konden bij iedereen buurten en gezellig kletsen. Heel persoonlijk en intiem.

Daarna met de vrienden foto’s gemaakt in de duinen en kregen we van hen bijzondere speeches & mooie cadeaus. Toen volgde de ceremonie met familie en de kerkelijke inzegening welke live te volgen was via een stream. Hierna diende het taart moment met de familie zich aan, we hadden 1 persoons gebakjes geregeld zodat we geen gedoe hadden met aansnijden en/of uitdelen.

Daarna zijn we foto’s gaan maken met de familie met opvolgend een doorloop receptie Bij de receptie werden er polaroid foto’s gemaakt en was er plekje om handen te desinfecteren, Vervolgens een ruimte om een boodschap op de polaroid foto te zetten. Toen kon iedereen langs een taart-buffet waar ze zelf iets van af konden pakken en kwamen ze bij een koffiestation (in kartonnen bekertjes).

Vervolgens konden de mensen langs ons lopen, de een gaf een elleboog de ander zwaaide. Cadeautjes legden de mensen zelf in een daarvoor bestemde kist. Sommige mensen bleven nog even buiten hangen. Het verliep allemaal erg prettig en was super leuk. En toen: Eten!  Een Italiaanse bistro in Leidschendam “Villa Rozenrust” (heel lekker). Daar schoven mijn collega’s ook aan.

We hadden een uitgebreid diner tot 22:00 en gezorgd dat de gezinnen bij elkaar aan tafel zaten. Daarna kwam de vriendengroep bij ons terug en hebben we de nacht in geborreld, zelfs nog een openingsdans gedaan! De avond was om 1:00 uur afgelopen. Wauw!

 Daniëlle & Rein getrouwd op 12-06-2020

Fotografie door: Vier de liefde fotografie

Lees ook:
Kan ik de Bruidshoek wel bezoeken voor mijn droomjurk of mijn partners trouwkostuum?

* Disclaimer:
We hebben veel tijd gestopt in het zo zorgvuldig mogelijk samenstellen van onze Coronablogs. De situatie zoals beschreven is conform de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op 10 juli 2020.
Zorg dat je altijd zelf goed op de hoogte bent van de richtlijnen en regels op het moment dat jij je plannen maakt of gaat trouwen.
De richtlijnen worden continue aangepast aan de huidige situatie.
De Bruidshoek is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de informatie.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?