Coronablog 7 – Kan ik wel een Bruidsjurk of Trouwkostuum kopen nu?

Jazeker! De nieuwe collecties zijn grotendeels binnen en doordat De Bruidshoek in Leiden één van de grootse bruidswinkels van Nederland is hebben we ruimte genoeg om de 1,5 meter te waarborgen tussen alle bezoekers.

We weten van aanstaande bruiden en/of bruidegommen precies met hoeveel zij komen. Hierdoor kunnen wij een scherpe planning handhaven om voor iedereen een veilige omgeving te garanderen. We hebben onze winkel dusdanig verbouwd dat we kunnen pionieren met grote groepen per plek. Je kunt ondanks alle maatregelen met 7 mensen naast jezelf naar je afspraak komen.

We hebben ruime paskamers en een enorme catwalk waar jij gebruik van kan maken met het uitzoeken van je trouwkleding. We hebben een groot ervaren team met stylistes en coupeuses die je zullen helpen jou droomjurk/trouwpak te vinden

We hebben sinds de uitbraak van het Covid-19 virus allerlei maatregelen genomen om de onze bruiden en bruidegommen zo goed mogelijk te kunnen bedienen. We hebben op ons eigen atelier heel veel mondkapjes gemaakt voor alle instanties die behoevend waren en zijn. Ook met doel dat de ziekenhuizen kunnen beschikken over de “medische mondkapjes”.

Onze mondkapjes zijn ook beschikbaar voor onze klanten en worden als dat gewenst is ook door de stylistes & coupeuses gedragen. Ook kunnen onze medewerkers een “spatkap”opzetten en handschoenen aandoen waar nodig.

We hebben natuurlijk de plekken in de winkel uitgebreid zodat er met meer personen op 1,5 meter afstand gezeten kan worden terwijl de aanstaande bruid en/of gom aan het passen is. We werken op afspraak om de traffic te kunnen reguleren zodat een veilige omgeving gegarandeerd is. We meten temperatuur bij binnenkomst en vragen je je handen te desinfecteren. Onze balie hebben we voorzien van plexiglas en alle looproutes zijn verruimt. We wijzen elke groep een eigen toilet toe en maken na elk bezoek alles, maar dan ook echt alles schoon.

Lees ook:
Versoepelingen?

* Disclaimer:
We hebben veel tijd gestopt in het zo zorgvuldig mogelijk samenstellen van onze Coronablogs. De situatie zoals beschreven is conform de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op 10 juli 2020.
Zorg dat je altijd zelf goed op de hoogte bent van de richtlijnen en regels op het moment dat jij je plannen maakt of gaat trouwen.
De richtlijnen worden continue aangepast aan de huidige situatie.
De Bruidshoek is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de informatie.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?