Voor de mooiste dag van je leven

Connock Kukui eau de parfum 50ml

Connock London Kukui Zoom Image

Meer foto's

Merk: Connock London

Accessoire soort: Bruidsparfum

Connock London Kukui eau de parfum is een luxe geur geïnspireerd op de honeymoon-eilanden van Hawaii. De geur is een reflectie van de schoonheid en de spirit van deze eilandengroep. Het is een elegante bloemige geur, opgebouwd rondom de gardenia bloem samen met Italiaanse bergamot, Marokkaanse roos, witte jasmijn en Calla lelies. Verder vind je sandelhout, vetiver, witte amber, vanille absolute en tonkaboon. De geur heeft topnoten van Gardenia en Italiaanse bergamot, hartnoten van Marokkaanse roos en witte jasmijn en basisnoten van sandel hout en vetiver.
2Connock London Kukui eau de parfum is een luxe geur geïnspireerd op de honeymoon-eilanden van Hawaii. De geur is een reflectie van de schoonheid en de spirit van deze eilandengroep. Het is een elegante bloemige geur, opgebouwd rondom de gardenia bloem samen met Italiaanse bergamot, Marokkaanse roos, witte jasmijn en Calla lelies. Verder vind je sandelhout, vetiver, witte amber, vanille absolute en tonkaboon. De geur heeft topnoten van Gardenia en Italiaanse bergamot, hartnoten van Marokkaanse roos en witte jasmijn en basisnoten van sandel hout en vetiver.
Maak online een Afspraak

Service, kwaliteit en gezelligheid

Het uitzoeken van je trouwkleding is een feest. Dat spreekt voor zich. Wij doen alles om jouw feest compleet te maken en besteden aandacht aan de kleinste details. Het op maat maken wordt door onze ervaren coupeuses met veel liefde gedaan.

 

cbw-erkend

Maak een afspraak

Kom gerust langs om je wensen te bespreken en voor professioneel advies en begeleiding.

Afspraak maken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door hieronder je e-mailadres in te vullen.