Levertijden met Corona

De laatste tijd hebben wij veel bruidsparen aan de telefoon met de vraag: ‘Help, ik trouw heel snel maar door corona heb ik niet eerder mijn trouwjurk of trouwpak kunnen uitzoeken. Ben ik nog wel op tijd?’
Natuurlijk ben je nog op tijd, ons record van het uitzoeken van je trouwjurk en het vermaken hiervan ligt op 24 uur.
En voor een bruidegom kan het zelfs nog sneller.
Wij hebben ons atelier in huis dus wij kunnen heel snel schakelen om jou te helpen. Als het moet gaan wij dezelfde dag nog aan de slag met het vermaken.
Dit geldt hetzelfde voor de leveranciers, die hebben zoveel als  mogelijk geanticipeerd op snelle bruiloften in deze corona tijd dus hebben zij extra voorraad aangelegd. Mocht de leverancier niet op tijd kunnen leveren hebben wij gelukkig ruim 700 trouwjurken op voorraad. Grote kans dat jouw trouwjurk er gewoon tussen zit.

Heb jij bij ons al je kleding uitgezocht, dan is het nog makkelijker.
Alles hangt dan hier voor je klaar en zodra we weer mogen werken plannen we een afspraak in om je te helpen.
Daarbij geldt dat de bruidsparen die als eerste trouwen ook de meeste voorrang krijgen, maar we gaan zeker zorgen dat ons atelier op tijd klaar is voor jouw trouwdag.

Kortom, maak je geen zorgen! Samen gaan wij opzoek naar de trouwjurk of pak van je dromen en als je die gevonden hebt zorgen wij dat deze op tijd perfect op maat is.

 

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.