Een atelier met ruim 200 jaar ervaring

Vakvrouwschap
Al sinds de oprichting van de Bruidshoek in 1986 hebben wij onze eigen coupeuses aan het werk. Toen nog 2 dames op een zolderkamertje in ons oude pand waar twee keer in de week ook nog eens een strijkdame bij kwam. Tegenwoordig werken er 17 zeer kundige coupeuses in een geweldig atelier aan de winkel.

Ruim 200 jaar ervaring
Bij elkaar hebben deze dames meer dan 200 jaar ervaring in het vermaken van bruidsjurken en kostuums en kunnen zij bijna! alles waarmaken op het gebied van bruidsmode. Ik zeg expliciet ‘bijna’ want sommige dingen zijn gewoonweg niet haalbaar of mooi. Op jullie grote dag zijn jullie ons visitekaartje… alles moet er geweldig uitzien en daar zorgen wij hoogstpersoonlijk voor.

Snel schakelen
Ons atelier zit aan de winkel vast, wij hoeven dus de trouwjurken niet naar elders te verzenden om te laten vermaken. Trouw jij snel? Geen probleem.Door het atelier aan huis kunnen wij heel snel schakelen en we zijn daarom niet snel zenuwachtig. De jurken en kostuums worden bij binnenkomst volledig nagelopen zodat deze klaar zijn voor de eerste pas afspraak waar het spelden kan beginnen. De dames in de winkel halen tijdens deze afspraak de coupeuses voor aanvullend advies, zo versterken zij elkaar wat weer resulteert in een perfect zittende trouwjurk en trouwkostuum.

Een kijkje in de keuken
Voor onze dames is niets te gek, dit geldt natuurlijk niet alleen voor de coupeuses maar voor iedereen die bij het Bruidshoekteam hoort. Tegenwoordig kan iedereen live meekijken in ons nieuw gecreëerde atelier bij binnenkomst in de winkel en in ons grote atelier via het raam. Ben je heel erg nieuwsgierig dan ben je natuurlijk altijd welkom voor een rondleiding. Vraag hier ook gerust naar! Wij zijn ontzettend trots op de winkel en wij laten dit graag zien aan jullie.

Weetjes uit het atelier:
-Gemiddeld wordt er 5 uur gewerkt aan een jurk en 2 uur aan een kostuum.
-Annie is met haar 73 jaar de meest ervaren en maaike met haar 27 jaar de jongste.
-Zwangere bruiden komen voor de pas én de napas in de week voor hun bruiloft.

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij jou helpen?