Het is weer zover, toekomstige bruidsparen opgelet! Gratis Entree
op 25 Januari 2020 staat de Bruidsbeurs Katwijk.

De Bruidshoek uit Leiden organiseert het dit jaar voor de 11e keer. Een begrip in Katwijk en omstreken. Dit jaar mogen wij weer te gast zijn bij Surf en Beach, zij hebben al vele bruidsparen blij mogen maken met hun trouwlocatie.

De beste en leukste standhouders uit de regio zijn opgetrommeld om je een breed assortiment te kunnen laten zien op de Bruidsbeurs Katwijk.

Tussen 10:00 en 16:00 ben je van harte welkom bij Surf en Beach om je te laten inspireren. Bekijk prachtige jurken, doe ideeën op voor de huwelijksdag en laat je adviseren door de dames van Praktijk Gezond Afvallen Katwijk voor het ideale gewicht op je bruiloft.
Ook kun je het werk bewonderen van professionele fotograaf Frans Nijssen, in gesprek met Marie-France Aarnink, trouwambtenaar in hart en nieren en je genoeg doen aan alle heerlijkheden van bakkerij Haasnoot die geweldige bruidstaarten maakt. Naast een fotograaf zal er dit jaar ook een geweldige videograaf aanwezig zijn, hoe leuk is het als jullie huwelijk van seconde tot seconde wordt vastgelegd op film.
Kapsalon nodig? Kom langs bij de dames van TREND!
Uiteraard is er voor de heren een ruime keuze aan geweldige kostuums van Haasnoot mode. En natuurlijk zullen ook de bruidskinderen niet worden overgeslagen hiervoor is Humpy uit Noordwijk aanwezig met prachtige kinderkleding.
Voor de visagie en de bruidskapsels zijn de geweldige dames van Face & Art uit Leiden aanwezig. Tot slot kan je hier ook ideeën opdoen voor de aankleding van jullie bruiloft bij Heppie-Store en De feesttuin. Vergeet de ringen niet, laat je inspireren door een echte kenner van ’t Goudvinkje en voor de bloemen zijn de dames van Bloeibloemen aanwezig.
Nog vele andere leuke bedrijven zullen aanwezig zijn, ontdek ze allemaal!

Ook zullen we dit jaar wederom een ‘trouwloterij’* organiseren waarbij ALLE standhouders een unieke prijs zullen uitreiken die van jullie dag een nog mooiere dag zal maken en niet geheel onbelangrijk, een financiële meevaller zal bezorgen.

Entree voor de beurs is gratis en deelname aan de loterij ook dus wij verwelkomen jullie graag 25 januari tussen 10:00 en 16:00 om van jullie huwelijk een droomhuwelijk te maken bij Surf en Beach aan de Boulevard Zeezijde 9.

*Laat tijdens de beurs uw gegevens achter en wellicht is één van deze mooie prijzen voor jullie. Winnaars worden in de week na de beurs persoonlijk en via Facebook op de hoogte gesteld.

Voor meer informatie check onze Facebook pagina

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.