Blue by Enzoani - Ryder

Deze sluikvallende trouwjurk van Blue by Enzoani draagt de naam Ryder. Ze heeft een kanten see through lijfje met zichtbare baleinen. Op het bloemenkant zijn glimmers geborduurd. Dezelfde kraaltjes zijn aangezet op de spaghettibandjes. De lange kanten sleep is gewéldig!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Blue by Enzoani - Ryder passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk . Blue by Enzoani - Ryder is een trouwjurk met een karakter en bestaat uit de stof .

Voor het passen van de jurk Blue by Enzoani - Ryder kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.