Blue by Enzoani - Royce

Halslijn:

Off Shoulder

Merk:

Blue by Enzoani

Model:

Wijde rok

Prijsklasse:

2999,- +

Stijl:

Klassiek, Romantisch

Stof:

Kant, Tule

Royce is een romantische trouwjurk van Blue by Enzoani. Ze heeft een wijde tule rok met glitteronderlaag en kanten applicaties op de sleep. Hetzelfde grote bloemenkant zit op de top en loopt iets door op de rok. De off-shoulder bandjes zijn ook van kant. Op het prachtige korsetlijfje is langs de zij een randje van kralen geplaatst die doorloopt naar de illusie rug.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Blue by Enzoani - Royce passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Blue by Enzoani. Blue by Enzoani - Royce is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Blue by Enzoani - Royce kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.