Black Friday 26 & 27 november 50% korting op alle trouwjurken met een rode sticker

Black Friday is populair geworden in Amerika, er zijn verschillende theorieën over de herkomst. Een daarvan is dat Black Friday komt uit de Amerikaanse stad Philadelphia en deze werd in de jaren ’50 voor het eerst gebruikt door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte op de dag na Thanksgiving. De andere theorie is dat er rond 1981 voor het eerst melding gemaakt werd van een alternatieve theorie dat op die dag de winkeliers voor het eerst “in het zwart” komen te staan, dat wil zeggen winst beginnen te maken voor het jaar. In de Verenigde Staten is het bij de boekhouding namelijk de gewoonte om verliezen in rode inkt in de boeken te schrijven. Het illustreert hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks resultaat.

26 & 27 november is het Black Friday sale in de Bruidshoek!

50% korting op alle rode sticker trouwjurken (meer dan 100 trouwjurken zijn geselecteerd).

De voorwaarden van de Black Friday actie:

  • De actie geldt alleen voor de trouwjurken met een rode sticker in onze winkel. We hebben de collectie overzichtelijk in een aparte hoek gehangen. De actie geldt dus niet wanneer we je trouwjurk moeten bestellen en uiteraard niet op reeds verkochte trouwjurken.
  • De actie geldt niet op jurken met een groene of gele sticker in de winkel.
  • Wij doen aan het motto: Inpakken en wegwezen 😜. Heb je jouw trouwjurk gevonden? Dan krijg je de trouwjurk gelijk mee in een lichtdichte hoes zodat je deze mooi op kunt bergen.
  • Wil je jouw trouwjurk netjes vermaakt hebben? Wij bieden de mogelijkheid om de trouwjurk te laten vermaken door onze sterren coupeuses. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.
Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.