Adore - Sawyer

Wauw!! Wat is Sawyer een prachtig ontwerp van Adore! Ze heeft een klassieke, strapless sweetheart halslijn en een sexy fishtail-silhouet. De gehele jurk heeft een glitter-onderlaag. Op de top en op het strakke gedeelte over de heupen is kant geplaatst, waarvan applicaties doordruppelen op de uitlopende tule rok. Op de zoom is een stugge tule rand geplaatst, wat zorgt voor extra volume.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Sawyer passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Sawyer is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Adore - Sawyer kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.