Adore - Leandra

Trouw jij op een locatie in het buitenland of trouw je in een kasteel?
Dan is deze trouwjurk een echte eyecatcher voor jou! Prachtig klassiek kant op het lijfje die zelfs in de split nog terug komt. De jurk is van een stretch crêpe waardoor deze zich mooi om het lichaam vormt.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Leandra passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Leandra is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Adore - Leandra kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.