Adore - Karleen

De Karleen is een romantische trouwjurk met klassieke details. De halslijn heeft een prachtige boothalslijn door de mouwtjes die naar de kop van de schouder lopen. De Karleen is geheel bedekt met klassiek kant. De diepe V-halslijn en de baleinen zorgen voor een moderne touch.

 

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Karleen passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Karleen is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Adore - Karleen kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.