Adore - Burleigh

Wát een gave trouwjurk is dit! Burleigh van Adore heeft echt alles. Ze heeft een romantische top met bloemenkant en een klein glittertje. De diepe v-hals, de split en de open rug geven een sexy tintje. Door de glanzende satijnen rok heeft de jurk ook nog eens een classy look.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Burleigh passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Burleigh is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Adore - Burleigh kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.