Adore - Brianna

Eenvoud siert, en dat bewijst Brianna van Adore! Dit is een hele classy trouwjurk met weinig poespas. De jurk heeft een mooie ronde hals en kapmouwtjes. Ze heeft een prachtig silhouet en de rug steelt echt de show! Perfect voor de moderne, ingetogen bruid.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Adore - Brianna passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Adore. Adore - Brianna is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Adore - Brianna kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.